voorbeeld website2.jpg

SANIGLOBE

WELLNESS•PRIVATE SPA

 

Onze werkwijze

Ook voor het realiseren van uw private spa staat kwaliteit voorop, daarom werken wij met Hotspring Spa's. Een merk wat veel mogelijkheden biedt in diverse prijsklasses. 

 

Afspraak plannen

Aandacht is een schaars goed. Daarom plannen wij graag een vrijblijvende afspraak met u in, zonder storende factoren. Onze showroom is op vrijdag en zaterdag beperkt open voor winkelend publiek.

Wensen

Voor het realiseren van uw privé spa ruimte zijn een aantal zaken belangrijk; 

- aantal personen

- aantal jets 

- look & feel 

- accessoires

- budgetmogelijkheden

Alvast oriënteren?

Perfecte keuze

Tijdens onze eerste afspraak gaan we op zoek naar de spa die bij uw wensen past. Een kleine spa voor 3 personen of toch liever een echte gezin's spa voor 6 personen? Met of zonder coverlift of zout water systeem? Er zijn legio opties waarmee u de spa kunt samenstellen, wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze. 

Maatwerk Offerte

Wilt u weten wat de opties zijn voor uw (buiten) ruimte? Waar moet u constructief aan denken bij het plaatsen van de spa? Wij komen alle opties professioneel inmeten. Zo ondervangen we ook zoveel mogelijk technische vraagstukken helder vooraf. We investeren graag deze tijd om een offerte op maat te maken.  Een offerte zonder losse eindjes. Deze offerte bespreken we in het volgende gesprek bij ons in de showroom. Wijzigingen zijn zo spoedig gemaakt en prijzen snel helder.

Montage

Als uw Hotspring Spa bij ons binnenkomt verzorgen we eerst een deel van de  technische installatie in ons magazijn. Dit zorgt ervoor dat bij de plaatsing niet veel aansluitwerk meer komt kijken. 

Heeft u bijzondere plaatsingswensen en moet hiervoor groot materieel worden ingeschakeld, zoals een kraan, dan verzorgen we voor u dit proces van a tot z. 

Architect

Heeft u een (tuin) architect in de arm genomen om u bij de bouw van uw tuin en/of wellness ruimte te ondersteunen? Wij opereren vaak met architecten aan onze zijde en leveren veel geliefde merken. Bent u (tuin) architect? We verwelkomen u graag.

Check-up

Ons werk stopt niet na de oplevering van uw Hotspring Spa. Alle spa's die door ons worden geïnstalleerd, blijven onder onze hoede. Na enige tijd gebruik, komen wij bijvoorbeeld langs voor de check-up. We lopen de spa na en geven uw  advies over het op peil houden van uw waterkwaliteit. 

Ook kunt u ons inschakelen voor het periodiek onderhouden van uw waterkwaliteit en het uitvoeren van technisch onderhoud. 

 

Klanten vertellen..

Een 10+

Uitstekende samenwerking.

Saniglobe heeft een tópmonteur in dienst!

Lees meer

 

Onze showroom

Helling 20, 3371 EZ, Hardinxveld-Giessendam

Wij werken graag op afspraak. Met aandacht voor details.

receptie@saniglobe.nl

Tel: 0184 - 631 114

Adres

Ma

Di - Do

Vr - Za

Zo

Gesloten

Op afspraak

10.00 - 16.00 uur

Gesloten

Openingstijden