Over ons

Ontdek SaniGlobe

Over ons

 

“Saniglobe, waar kwaliteit en oog voor detail de standaard zijn.”

Jeroen van Middelkoop: Saniglobe is een bedrijf wat is ontstaan uit mijn passie voor het maken van mooie projecten waarbij ik me vooral richt op de details in het ontwerp en de kwaliteit van de realisatie en afwerking. Hieronder leest u meer over onze werkwijze.

Ontwerp en 3D impressie:

Saniglobe Badkamers, Tegels & Wellness is een dynamisch bedrijf wat als doel heeft om zijn klanten totaal te ontzorgen. Wij luisteren goed naar uw wensen en ontwerpen een uniek 3D ontwerp op maat. U krijgt hierdoor meteen een realistische impressie van de mogelijkheden voor uw ruimte.

Bij het schetsen van uw badkamer, tegelvloer of wellnessproject proberen we out of the box te denken en geen 13 in een dozijn poject te ontwerpen. Zodoende heeft u altijd een origineel plan voor uw eigen ruimte.

In een verder stadium van het ontwerp komen we altijd inmeten op locatie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Zodoende weten wij wat de exacte maten zijn van uw ruimte en wat de bestaande situatie is. Deze kennis nemen we mee in het ontwerp en de offerte zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Realisatie:

Wij staan voor een hoogwaardig afwerkingsniveau waarbij kwaliteit en oog voor detail de standaard zijn. Wij kunnen dit realiseren doordat we werken met eigen all-round monteurs met de juiste mindset. Ook zij hebben detail en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Voordat een project van start gaat lopen ze het ontwerp en de wensen nogmaals door met de klant. Zodoende komt u nooit voor verrassingen te staan en heeft u tot het laatste moment de zeggenschap over het eindresultaat.

Uw eigen inbreng kan natuurlijk ook verder gaan dan het geven van aanwijzingen aan onze monteurs.Als u zelf twee rechterhanden heeft of de juiste connecties heeft om uw verbouwing zelf te realiseren dan is dat bij Saniglobe ook mogelijk. In dit geval dragen wij zorg voor:

  • Een goed advies over de juiste materialen.
  • Een duidelijk 3d ontwerp.
  • Een leidingplan voor de uitvoering.
  • Levering op de door u gewenste datum.

Uiteraard staan wij altijd garant voor hoogwaardige technische ondersteuning en kwaliteit.

Klanttevredenheid:

Nadat de oplevering voltooid is willen we dat u tevreden bent en blijft met het eindresultaat van het project. Is er service nodig, laat het ons weten en wij lossen het voor u op!

Ben u geïnteresseerd in een 3D ontwerp op maat? Maak een afspraak bij ons in de showroom! Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij uw wensen door en komen samen tot een schets van uw ruimte. Ga naar de pagina contact om een afspraakformulier in te vullen of neem contact met ons op via mail (info@saniglobe) of telefoon 0184-631114.

Ik hoop u een keer te kunnen begroeten bij ons in de showroom.

Met hartelijke groet,

Jeroen van Middelkoop

Jeroen van Middelkoop, eigenaar Saniglobe Badkamers, Tegels & Wellness.

Ik ben op mijn 16e begonnen in het installatie vak en heb nu ruim 16 jaar ervaring in het maken van badkamers en wellnessprojecten. Mede door mijn technische achtergrond kan ik goed inschatten wat wel of niet mogelijk is in uw ruimte.  U krijgt van mij persoonlijk en eerlijk advies gebaseerd op uw wensen.