Recensies

Saniglobe

Recensies

 

Wij zijn pas trots op ons werk, zodra onze klanten dat ook zijn. Een korte greep uit de reacties tot op heden:

“Met liefde zorg is gegeven aan kleine details”

Voor ons nieuwe huis waren we op zoek naar een luxe badkamer. We zijn bij verschillende bedrijven langs geweest, maar waren niet enthousiast over de ontwerpen. Uiteindelijk zijn we op aanbeveling bij Saniglobe terecht gekomen. Jeroen heeft op basis van onze wensen een prachtig ontwerp gemaakt dat zich echt onderscheidt van de standaard badkamers die de andere bedrijven aanboden. Vervolgens is de badkamer geplaatst, waarbij Saniglobe zeer professioneel te werk is gegaan. Zo werden zorgvuldig de gang en de trappen bedekt met een folie tegen vervuiling en beschadiging. Het uiteindelijke resultaat is een prachtige en onderscheidende luxe badkamer waar minutieus en met liefde zorg is gegeven aan kleine details. Zo heb ik nog nooit tegelwerk gezien dat zo strak geplaatst is. Eerlijk is eerlijk, Saniglobe is zeker niet de goedkoopste, maar kwaliteit kost nu eenmaal geld en dat heeft Saniglobe ons inziens meer dan bewezen. Na de badkamer heeft Saniglobe ook ons toilet gerenoveerd en ook hier is het eindresultaat een luxe toiletruimte die zich echt onderscheidt.

“Leveren waar voor geld”

Saniglobe heeft prima werk afgeleverd, van hoge kwaliteit. Ze leveren waar voor het geld en zijn zeer flexibel en klantgericht. Daarbij staat netjes werken hoog in het vaandel, zowel in de te realiseren badkamer als de bescherming van de rest van de woning.

“Een tien met een griffel”

De samenwerking is positief. Leveren wat je uitgekozen hebt. Keurig afgewerkt. Een tien met een griffel.

“All-in service”

Super netjes en vakkundig zijn de werkzaamheden verricht. We zijn erg blij met de all-in service die jullie leveren. Op deze manier hebben wij maar met 1 partij te maken.

“Een pracht van een badkamer”

Zelf de oude badkamer gesloopt en daarna in drie weken tijd, een pracht van een badkamer neergezet. Werkt fijn in overleg. Zelfs na het ontwerp tijdens de opbouwfase konden er nog kleine veranderingen doorgevoerd worden. Vandaag helemaal rond, radiator is ook geplaatst. Nu nog lekker warm ook. Machiel is echt een toppertje en iemand die heel precies en schoon werkt. Bovendien ook nog gezellig. Heel blij met deze nieuwe badkamer.

“Een 10+”

Uitstekende samenwerking. Saniglobe heeft een tópmonteur in dienst!

“Niets anders dan lof”

Op alle vlakken positief verrast! Van meedenken met het tekenen tot het netjes opruimen van de rommel. Het leveren van ‘extra’ services tijdens onze verbouwing wordt ook enorm gewaardeerd. Wat ons betreft niets anders dan lof! (Voor alle betrokken medewerkers! Doe ze de groeten!)

“Klantgericht”

Professioneel, klantgericht, veel overleg, top!

“Weinig overlast tijdens de bouw”

Prettige samenwerking tijdens ontwerp en offerte. Zorgvuldige en nauwkeurige montage, veel aandacht voor details. Weinig overlast tijdens de bouw, elke dag werd het schoon achtergelaten. Saniglobe onderscheidt zich in het verrassende ontwerp en het vakmanschap van de monteurs. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

“Totale plaatje wordt van A tot Z verzorgd”

ZWe zij heel erg tevrede; flexibele bezoektijden, er werd de tijd genomen om onze wensen te inventariseren. Ook werktijden in overleg. Er werd veel moeite gedaan om eventuele problemen naar onze wens op te lossen. Erg klantgericht, totale plaatje wordt van A tot Z met aandacht verzorgd.

“Korte lijnen”

Onze waardering voor de service: een 10. Kleinschaligheid, korte lijnen. Doen wat ze afspreken.

“Vol passie en perfectionisme”

Dankjewel voor de schitterende badkamer en toilet! Wat een vakwerk en goede service! Vol passie en perfectionisme gaan jullie te werk! Echt top! Een dikke 10! Heel veel succes met jullie prachtige zaak Jeroen en Joëlla! Een aanrader voor iedereen!

“Alles is mogelijk en bespreekbaar”

Het resultaat is een prachtige badkamer. Na fijne gesprekken, en heel leuk idee van Jeroen. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Jeroen en Joëlla veel succes met jullie zaak in de toekomst. Als ik jullie een 10 kon geven, voor service, vakwerk ed. deed ik dat.

 

“Met een gerust hard gedurfde en afwijkende keuzes maken”

Badkamer in 2013, wc in 2015 laten verbouwen. Kwaliteit en afwerking super! Ontwerp is zorgvuldig, alles is bespreekbaar. Een bedrijf waar je met een gerust hart gedurfde en afwijkende keuzes kunt maken: ze zijn niet bang om iets nieuws te proberen en dat levert veel moois op.

 

“Goede communicatie”

Na veel en lang gewerkt te hebben in onze badkamer en wc.. Is het resultaat meer dan waard! Super goed geregeld en goede communicatie! En niet te vergeten..heel wat lol gehad met deze topklussers!

 

“Super afgewerkte badkamer”

De beste plek om een mooie en super afgewerkte badkamer of Sfeerhaard te krijgen.

 

 

Nieuwsbrief