Werkwijze

Saniglobe

Werkwijze

  Stap 1: Kennismakingsgesprek en ontwerp. Tijdens dit eerste gesprek nodigen we u uit voor een rondleiding door de showroom. Hierbij doorlopen we uw wensen en ideeën voor de afwerking. Zoveel mensen, zoveel stijlen en Saniglobe biedt voor iedere stijl een mogelijke combinatie tegels en sanitair aan.

Aan de hand van uw wensen ontwerpen wij op groot scherm uw project in drie dimensionale fotokwaliteit, zo krijgt u een  realistisch beeld hoe het totaalplaatje eruit komt te zien.

Voor ons is het belangrijk dat u de klik voelt met het ontwerp van uw ruimte, immers u doet een investering in uw huis en wooncomfort.

 

Stap 2: Inmeten op locatie en offerte op maat. Wij vragen altijd of we mogen inmeten op locatie, dit is geheel vrijblijvend natuurlijk. Wij nemen hierbij kennis van de bestaande situatie en meten de locatie met professionele meetapparatuur op. Daarna werken we de offerte op maat uit. In een vervolggesprek zullen wij deze offerte uitgebreid met u doorspreken en waar nodig aanpassen. Zo kunt u eventuele vragen of onduidelijkheden meteen aangeven en door ons laten toelichten.

 

Stap 3: Planning en realisatie. Wanneer de offerte akkoord is, zullen wij in overleg met u een planning opstellen waarin uw badkamer, tegelvloer of wellnessproject gerealiseerd zal worden. Omdat wij een klein en flexibel bedrijf zijn kunnen wij eventueel tijdens uw verbouwing, indien gewenst, inspelen op veranderingen of extra werkzaamheden.

Wij hechten veel waarde aan een nette manier van werken. Hieronder verstaan wij het afplakken van oppervlakten, het schoonmaken van de badkamer bij oplevering zodanig dat de ergste cementsluier is verdwenen en natuurlijk het minimaliseren van het bouwstof.

Wanneer uw project is gerealiseerd geven we een korte uitleg over de functionaliteiten en hierna is uw ruimte klaar voor gebruik.