top of page

SANIGLOBE

BADKAMERS • WELLNESS

About

Onze werkwijze

Call us crazy. Wij gaan niet voor snelle handel. Wij doen niet aan lukraak dozen schuiven. Wij realiseren parels van badkamers. Daar worden wij gelukkig van. Onze klanten ook.

Portfolio

Afspraak plannen

Aandacht is een schaars goed. Daarom plannen wij graag een vrijblijvende afspraak met u in, zonder storende factoren. Onze showroom is op vrijdag en zaterdag beperkt open voor winkelend publiek.

Wensen

Hoe ontstaat een droom van een badkamer? Met behulp van deze oriënterende vragen. Deze kunt u in alle rust privé doornemen, zodat u bij ons of enige andere badkamerspecialist direct door kunt pakken.

Materialisatie

Tijdens onze eerste afspraak gaan we op zoek naar de sfeer die bij u past. De hamam uit uw dromen? Of liever het strakke lijnenspel van een designbadkamer? Een wereld aan mogelijkheden. Met behulp van ons ervaren team verzamelen we uw persoonlijke moodboard in de showroom. Voelen, zien, en ervaren van tegels, kranen, baden en wellness.

Maatwerk Offerte

Wij komen uw badkamer professioneel inmeten. Zo ondervangen we ook zoveel mogelijk technische vraagstukken helder vooraf. We investeren graag deze tijd om een offerte op maat te maken.  Een offerte zonder losse eindjes. Deze offerte bespreken we in het volgende gesprek bij ons in de showroom. Wijzigingen zijn zo spoedig gemaakt en prijzen snel helder.

Montage

U kunt bij ons kiezen voor een levering van materialen, met onder andere exclusieve merken als Effegibi, Antonio LupiDornbracht, JEE-O, Axor en Gessi. Heeft u een vakman nodig voor het realiseren van uw rustpunt in huis? Dan staat ons Saniglobe team van ervaren en vooral perfectionistische monteurs voor u klaar. Zo blijft alles onder één dak en weet u dat niet alleen het bad prachtig is, maar er ook een feilloze technische montage aan ten grondslag ligt. 

Architect

Heeft u een architect in de arm genomen om u bij de bouw van uw nieuwe badkamer te ondersteunen? Wij opereren vaak met architecten aan onze zijde en leveren veel geliefde merken. Bent u architect? We verwelkomen u graag.

Check-up

Ons werk stopt niet na de oplevering van uw rustpunt in huis. Alle badkamers die door ons worden geïnstalleerd, blijven voor altijd onder onze hoede. Na enige tijd gebruik, komen wij bijvoorbeeld langs voor de check-up. We lopen het sanitair na, bespreken eventuele verbeterpunten en leggen (indien gewenst) uw badkamer op de gevoelige plaat met onze huisfotograaf.

Clients

Klanten vertellen..

Een 10+

Uitstekende samenwerking.

Saniglobe heeft een tópmonteur in dienst!

Lees meer

Contact

Onze showroom

Helling 20, 3371 EZ, Hardinxveld-Giessendam

Wij werken graag op afspraak. Met aandacht voor details.

receptie@saniglobe.nl

Tel: 0184 - 631 114

Adres

Ma

Di - Do

Vr - Za

Zo

Gesloten

Op afspraak

10.00 - 16.00 uur

Gesloten

Openingstijden

bottom of page