top of page
IMG_8169.JPG

SANIGLOBE

WELLNESS

About

Een buitenruimte pur sang

Waar de dag veel van ons vergt, vraagt de nazomeravond om niets anders dan ontspanning. Wij halen een groot plezier uit het verzorgen van buitenverblijven. Unieke buitendouches, bijzondere hamams, maar ook outdoor spa's sieren smaakvol uw tuin. 

Maatwerk buitenspa

Op ieder gewenst moment van de dag, los van agenda's, komen hier de spieren los. Geniet u van een aangename, verkoelende temperatuur. In alle rust alleen, of misschien wel onder het genot van een drankje met familie of goede vrienden. 

 

Esthetisch zijn onze jacuzzi's een luxueuze aanvulling op uw buitenverblijf. De omkasting, de kuip en zelfs de covers zijn beschikbaar in vele kleuren en materialen.  Ook de hydromassage, die u in een simpele beweging activeert, is persoonlijk in te stellen. En wat als u subtiel wordt omringd door uw favoriete muziek?

Contact

Persoonlijke afspraak

Wij laten u graag kennismaken met de mogelijke lay-outs en materialen. Kleurstalen, maar ook technische achtergrond van een outdoor spa delen we graag met u. Niet dat u zich daar mee bezig hoeft te houden. Dat is namelijk onze specialiteit. Komt u eens langs?

Onze showroom

Helling 20, 3371 EZ, Hardinxveld-Giessendam

Wij werken graag op afspraak. Met aandacht voor details.

receptie@saniglobe.nl

Tel: 0184 - 631 114

Adres

Ma

Di - Do

Vr - Za

Zo

Gesloten

Op afspraak

10.00 - 16.00 uur

Gesloten

Openingstijden

bottom of page