top of page

SANIGLOBE

BADKAMERS • WELLNESS

De ervaringen

1

"Complimenten voor de perfecte opbouw van de badkamer bij ons in Goudriaan. Het is een fraaie badkamer geworden, gebouwd door een perfectionist, Robert. Een uitstekende monteur en bovendien een zeer sympathieke vent. We hebben fijn met hem samengewerkt."

2

"Saniglobe heeft prima werk afgeleverd, van hoge kwaliteit. Ze leveren waar voor het geld en zijn zeer flexibel en klantgericht. Daarbij staat netjes werken hoog in het vaandel, zowel in de te realiseren badkamer als de bescherming van de rest van de woning."

3

"Super netjes en vakkundig zijn de werkzaamheden verricht. We zijn erg blij met de all-in service die jullie leveren. Op deze manier hebben wij maar met 1 partij te maken."

4

"Vanaf het begin een goed gevoel over Saniglobe. Met Jeroen werd op een relaxte manier eerst een goed plan gemaakt. Daarna werd door monteur Robert zeer vakkundig de badkamer geplaatst. Wat kan die vriendelijke jongen secuur werken! Ook het overleg over details die vervolgens werden gerealiseerd hebben wij enorm gewaardeerd. En het resultaat mag er zijn!"

5

"De samenwerking is positief. Leveren wat je uitgekozen hebt. Keurig afgewerkt. Een tien met een griffel."

6

"Op alle vlakken positief verrast! Van meedenken met het tekenen tot het netjes opruimen van de rommel. Het leveren van ‘extra’ services tijdens onze verbouwing wordt ook enorm gewaardeerd. Wat ons betreft niets anders dan lof! (Voor alle betrokken medewerkers! Doe ze de groeten!)"

7

"Professioneel, klantgericht, veel overleg, top!"

8

"Prettige samenwerking tijdens ontwerp en offerte. Zorgvuldige en nauwkeurige montage, veel aandacht voor details. Weinig overlast tijdens de bouw, elke dag werd het schoon achtergelaten. Saniglobe onderscheidt zich in het verrassende ontwerp en het vakmanschap van de monteurs. Wij zijn erg tevreden met het resultaat."

9

"We zijn heel erg tevreden; flexibele bezoektijden, er werd de tijd genomen om onze wensen te inventariseren. Ook werktijden in overleg. Er werd veel moeite gedaan om eventuele problemen naar onze wens op te lossen. Erg klantgericht, totale plaatje wordt van A tot Z met aandacht verzorgd."

10

"Onze waardering voor de service: een 10. Kleinschaligheid, korte lijnen. Doen wat ze afspreken."

11

"Het resultaat is een prachtige badkamer. Na fijne gesprekken, en heel leuk idee van Jeroen. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Jeroen en Joëlla veel succes met jullie zaak in de toekomst. Als ik jullie een 10 kon geven, voor service, vakwerk ed. deed ik dat."

12

"Kwaliteit en afwerking super! Ontwerp is zorgvuldig, alles is bespreekbaar. Een bedrijf waar je met een gerust hart gedurfde en afwijkende keuzes kunt maken: ze zijn niet bang om iets nieuws te proberen en dat levert veel moois op."

13

"Na veel en lang gewerkt te hebben in onze badkamer en wc, is het resultaat het meer dan waard! Super goed geregeld en goede communicatie. En niet te vergeten.. heel wat lol gehad met deze topklussers!"

14

"De beste plek om een mooie en super afgewerkte badkamer te krijgen."

15

"Goede samenwerking in overleg showroom en monteur. Goed, keurig werk en netjes. Heel tevreden. Een 10."

16

"Uitstekende service. Op de schaal van 1 tot 10 een duidelijke 10. Zeer prettig geholpen."

17

"Een 10+. Uitstekende samenwerking. Saniglobe heeft een tópmonteur in dienst!"

18

"Zelf de oude badkamer gesloopt en daarna in drie weken tijd, een pracht van een badkamer neergezet. Werkt fijn in overleg. Zelfs na het ontwerp tijdens de opbouwfase konden er nog kleine veranderingen doorgevoerd worden. Vandaag helemaal rond, radiator is ook geplaatst. Nu nog lekker warm ook. Machiel is echt een toppertje en iemand die heel precies en schoon werkt. Bovendien ook nog gezellig. Heel blij met deze nieuwe badkamer."
bottom of page