top of page

INSPIRATIE

BADKAMERS • WELLNESS

Img7362.jpg

Warmtetherapie

Dubbel effect onder de douche. Stimuleer de bloedomloop, verlicht pijn met infraroodlicht en zorg voor een extra Vitamine D aanmaak en ontspannen spieren. Energieker onder de douche uitlopen kan. Saniglobe werkt hiervoor met onder andere Sunshower en Xenz. Deze zijn in diverse formaten (ook hoekplaatsing) en kleuren (denk aan matzwart) verkrijgbaar.

PREV_Ny_Början_Schelluinen-5.jpg

Vrijstaande baden

Eye catcher van formaat - een vrijstaand bad. Tegenwoordig niet alleen beschikbaar in wit, maar ook zwart, koper of enige andere trendkleur. De vorm van een bad is cruciaal in de ruimte, evenals de hoogglans of juist matte afwerking.

Img1539_HDR.jpg

Ook een douchewand kan een exclusieve uitstraling versterken. Denk aan een craquelé douchescherm, een warm bronzen tint of matglazen privacy banen in uw glazen douchescherm.

Bijzonder glas

Met de juiste armaturen, lichtbronnen en een gedegen lichtplan, kan een zogenaamde "natte ruimte" wel degelijk luxueus worden verlicht. Indirecte verlichting geeft een badkamer extra finesse, terwijl ook een verlichte make-up spiegel enorm bij kan dragen aan het genot van uw droombadkamer.

Saniglobe Badkamers Wellness Badkamer li

Indirecte verlichting

_RB11429.JPG

Exclusieve tegels

Open boek marmer, Calacatta marmer, Arabescato marmer. Of juist visgraat patronen of authentieke Friese witjes. Een tegel en de plaatsing daarvan is zeer sfeerbepalend voor een badkamer. Daarom putten wij uit bijzondere bronnen in o.a. Spanje en Italië en werken we samen met innovatieve Hollandse (waterjet)snijders om deze (groot-formaat) tegels in perfecte staat te kunnen plaatsen. 

_ICH4613.JPG

Smaakvol mozaïek

Waar een wijdse marmeren slab indruk maakt, kan een geraffineerde mozaïek dat ook. Een brede collectie in bijzondere kleur- en glanstinten van over de hele wereld maakt dat zichtlijnen of juist objecten prachtig uitgelicht kunnen worden.

Stoomtechniek

Maatwerk stoomcabines zijn niet alleen een esthetische aanvulling op uw woning. De weldadig warme stoom zorgt voor een betere doorbloeding van het lichaam. Dit ontspant de spieren en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Bijkomend voordeel is een diepe zuivering van de poriën. Een bijzondere wellness ervaring in huis, die zelfs aromatherapie mogelijk maakt.

Saniglobe Stoomcabine.jpg

Saniglobe werkt met een wereldwijde collectie spiegels. De bijdrage van een ronde, ovale, vierkante of rechthoekige spiegel kan groots zijn in een design. Een maatwerk spiegel vult een wand tot op de millimeter nauwkeurig. Make-up spiegels voor de details, indirecte verlichting achter een spiegel voor een hotel chique uitstraling en spiegelverwarming geeft u de kans  ook na een weldadige douche direct gebruik te maken van een spiegel. 

Maatwerk spiegels

Saniglobe - Maatwerk spiegels

Volg ons op Instagram

bottom of page